Restaurant Le Gourmand

Family Time

Restaurant Le Gourmand på Rømø har udsigt over golfbanen og man kan se hvor Vadehavet og Vesterhavet mødes.

Med inspiration fra det pulserende Aarhusianske Gourmet og Café miljø har værtsparret Sandra Larsen og Bjørn Lauridsen siden marts 2017 sørget for en oplevelser ud over det sædvanlige for Resortets gæster.

På fredage tilbydes Fredags Gourmet, hvor køkkenet viser sig fra sin bedste side med en 3 retters gourmet menu – i bedste gourmand stil – inklusiv aperitif og vinmenu for blot 595,- kuverten. Fredags gourmetmenuerne afspejler stilen af mad man kan forvente, hvis man ønsker at afholde selskab i restaurantens smukke lokaler.

På lørdage serveres den populære Tapas Buffet, der ofte bliver omtalt som øens bedste buffet i folkemunde. Her serveres et udvalg af vidunderlige charcuterier, delikatesser og salater som forret, en veltilberedt buffet med varme kød og fiske retter, samt et overdådigt dessertbord – der inkluderer Le Gourmands berygtede ostebord.

Fredag og lørdag aften er det desuden mulig at forudbestille Le Gourmands Take Away middag- med mad nok til 4 personer for tilbudspris på kun 495,-. Middagen består af ca 1 kg saftig og mør kalvesteg med dagens kartofler, sauce og salat til. Anrettet i engangsemballage er middagen klar til servering i gæsternes eget service.

På søndage serveres en klassisk brunch med Hjemmebagt brød, forskelligt pålæg, æg, bacon, pølser, leverpostej (Bjørn’s oldemors opskrift) og pandekager med pandekagesirup. Ønskes en frisklavet omelet, kan dette bestilles i baren uden ekstra beregning. Kaffe, te og juice er naturligvis også inkluderet.

Restaurant Le Gourmand holder åbent fredage fra 12-21, lørdage fra 8-21 og søndage fra 8-11. Desuden holdes der åbent i hverdagene under ferier. (Efterårsferie i uge 42, samt juleferie i dagene fra 27.december til og med nytårsfesten d.31.december).

For specielle henvendelser angående selskaber, konferencer events og lignende ring 73 32 33 24.

BOOK BORD
Gourmand Menuer Se mere
Gourmet Weekend Se mere
Brunch Se mere
Frokost a la carte Se mere

Hvad søger du?

Få os til at ringe