Aftenbuffet og aften a la carte

Aftenkortet 18-21

Tapas Buffet

Fredag, lørdag og søndag fra 18 til 21
(Kolde tapasanretninger som forret 100,-)
Forretter med forskellige charcuterier, kolde fiskeanretninger, oliven og saltbagte mandler, syltede garniturer og salater.
Dagens varme retter med kød og fisk
Udvalg af Le Gourmands berygtede ostebord
Frisk frugt og sødt til dessert.
Børnene har deres eget hjørne med varme retter, samt tag selv isbar.
Voksne 228,-
Børn 4-12 år 98,-
Børn 0-3 år gratis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hovedretterne

Chili con Carne 148,-
Godt krydret okse/kalvegryde tilsmagt mørk øl, chili og chokolade. Serveres med nachos, salat og chipotle dressing.

Fish and chips 148,-
Frisk torskeart vendt i japansk panko rasp, med sprød salat toppet med eksotisk urtevinaigrette, husets gode fritter og aioli.

Dagens filet (August kampagne) 228,-
250g ungkvægs filet med dagens garni, pommes frites og lækker whisky sauce.

Tilgang til tapas buffeten som tilkøb + 128,-

Desserten

Trifli med sæsonens frugt og bær 89,-
Trio med kompot af sæsonens frugt og bær, Creme Chantilly og sprødt – garneret med friske bær mm.

Børneretter

Pølse med fritter 50,-
Pandestegt pølse med husets gode fritter

Paneret rødspættefilet 75,-
Rødspættefilet med husets gode fritter

Nuggets med fritter 75,-
Kyllingenuggets med husets gode fritter

 

 

 

RESERVER BORD

Hvad søger du?

Få os til at ringe