Booking
RECEPTION 09:00 17:00
Marina Fiskenæs: 7365 0033
Rømø: 7475 5655
  • da
  • de
  • en

Sommerferie

Ferie syd på? Syd-Danmark har lige hvad du leder efter! Vi har resorts i Gråsten og på Rømø.

I Gråsten har du mulighed for at gøre som de royale, som også holder deres sommerferie der. Så I har mulighed for at se de kongelige garder, slottet eller dronning selv. Der sker mange ting i Gråsten og området omkring, f. eks. kan i tage en shopping tur i Borgen Shoppingcenter, prøve en anderledes oplevelsespark Universe eller tage til et ægte sønderjysk ringridning.

Rømø er der en af Danmarks bedste strande, hvor i kan nyde hele sommerdagen med sol. Hvis stranden ikke trækker i jer, kan Lakolk shopping område måske gøre det, der har i mulighed for at dyppe jeres egne lys, souvenirs og alt andet hvad et shoppinghjerte kan blive fristet af. Rømø ligger midt i Nationalpark Vadehavet som kan give jer nogle unikke naturoplevelser.

Hvis det skulle være en regndag (Det kan jo ske!) så har I fri adgang på vores resorts til indendørs badeland og wellness, i wellness tilbyder vi op til 40 forskellige behandlinger.

På Enjoy Resorts tilbydes luksus ferieboliger med 4-8 sovepladser. Udover vores wellness og badeland, tilbyder begge resorts en lang række aktiviteter som golf, legepladser, bowling, fitness, cykle- eller løbeture, restauranter og meget mere.

BOOK SOMMERFERIE
En uge fra
9.998,- DKK
4 voksne

Hvad søger du?

Få os til at ringe