Booking
RECEPTION 09:00 17:00
Marina Fiskenæs: 7365 0033
Rømø: 7475 5655

  • da
  • de
  • en

Sommerferie

Ferie sydpå? Sønderjylland har lige hvad du leder efter!
Vi har resorts i Gråsten og på Rømø

I Gråsten har du mulighed for at gøre som de royale, som også holder deres sommerferie der. I har mulighed for at se de kongelige garder, slottet eller Dronningen selv. Der sker mange ting i Gråsten og området omkring, fx kan I tage en shoppingtur i Borgen Shoppingcenter, prøve en anderledes oplevelsespark i Danfoss Universe eller tage til ægte sønderjysk ringridning.

Rømø er der en af Danmarks bedste strande, hvor I kan nyde hele sommerdagen med sol. Hvis stranden ikke trækker i jer, kan Lakolks shoppingområde måske gøre det. Der har I mulighed for at dyppe jeres egne lys, købe souvenirs og alt andet hvad et shoppinghjerte kan blive fristet af. Rømø ligger midt i Nationalpark Vadehavet som kan give jer nogle unikke naturoplevelser.

Hvis det skulle være en regndag (det kan jo ske!) så har I fri adgang på vores resorts til indendørs badeland og wellness. I wellness tilbyder vi op til 40 forskellige behandlinger.

På Enjoy tilbydes luksus ferieboliger med 4-8 sovepladser. Udover vores wellness og badeland, tilbyder begge resorts en lang række aktiviteter såsom golf, legepladser, bowling, fitness, cykle- eller løbeture, restauranter og meget mere.

BOOK SOMMERFERIE Mere info
4 personer i 3 nætter fra
6.790,- kr
inkl. adgang til wellness, pool/badeland, fitness, lege- og aktivitetsrum

Hvad søger du?