Booking
RECEPTION 09:00 17:00
Marina Fiskenæs: 7365 0033
Rømø: 7475 5655

  • da
  • de
  • en

Sommerferie sydpå?

Sønderjylland har lige det, du leder efter!

Med wellness-resorts i Gråsten og på Rømø kan du få varmen – både ude og inde

I slotsbyen Gråsten finder du Marina Fiskenæs. Her udlejer Enjoy Resorts klassiske sommerhuse samt ferielejligheder. I centerbygningen har vi badeland og wellness samt fitness, legerum og restaurant.

I Gråsten kan du – ligesom de royale – holde sommerferie i smukke og historiske rammer. Se de kongelige garder, slottet, slotskirken, den kongelige køkkenhave eller regenten selv. Gråsten byder på masser af hygge, og byen har cafeer, en kro og isboder. Tag også en shoppetur i Borgen Shoppingcenter. Prøv det synnejyske kagebord, oplev sønderjysk ringridning, eller lad dine børne blive udfordret i Danfoss Universe, hvor leg og læring går hånd i hånd.

Rømø ligger Danmarks største wellness-univers. Vi har hele 2.600 kvadratmeter under samme tag med ni pools, syv saunaer, fitness, badeland, legeland, bowling og restaurant.

På Rømø kan du opleve Vadehavets magi og Danmarks bredeste strande. Shoppingområdet på Lakolk er kombineret med et væld af spisesteder, og øen har 16 seværdigheder. Rømø – med diger og dæmning –  ligger midt i Nationalpark Vadehavet, hvor et rigt dyreliv kan give dig og familien unikke naturoplevelser.

Alle ophold hos Enjoy Resorts er inkl. fri adgang til indendørs badeland og wellness. Så er feriedagen reddet, hvis det regner.

I wellness tilbyder vi op til 15 forskellige behandlinger – og du kan stikke fødderne ned til vores spafisk. Læs mere om behandlinger og priser: Rømø og Gråsten.

På Enjoy Resorts har vi plads til både de forelskede par og de store familier, der samler tre generationer.

Velkommen til Sønderjylland.

BOOK SOMMERFERIE
4 personer i 3 nætter fra
6.790,- kr
inkl. adgang til wellness, pool/badeland, fitness, lege- og aktivitetsrum

Hvad søger du?