Booking
RECEPTION 09:00 17:00
Marina Fiskenæs: 7365 0033
Rømø: 7475 5655
  • da
  • de
  • en

Wellness & yoga retreat

Kom på et fantastisk wellness og yoga retreat, den 2.-4. februar 2018, det hele foregår på Enjoy Resorts Rømø, hvor velvære, ro og fordybelse vil være i fokus.

Hatha yoga – for begyndere og let øvede
Yoga formen er Hatha – der vil gøre dig stærk, smidig og afslappet.
Alle yogaforme udspringer af hatha-yoga som er den grundlæggende form af yogaens fysiske øvelser. Vi styrker og strækker kroppen, og har fokus på åndedrættet. Hatha yoga har en fysisk gavnlig effekt på organer, muskler, led, sener og kredsløb. På det mentale plan virker yoga’en beroligende på sindet og nervesystemet.

Dette unikke wellness &  yoga retreat inkluderer 2 fantastiske overnatninger, morgenmad, frokost, aftensmad, ca. 3 timers saunagus og 5 1/2 times yoga. Derudover vil der være smoothies, frugt, nødder og lidt chokolade – i forbindelse med saunagus i wellness fredag og lørdag.

Wellness & yoga retreat kan bookes på tlf. 7475 56555
eller romo@enjoyresorts.dk

BOOK NU Mere info
fra
3.095 DKK
pr. person ved 4 personer i en bolig (enkeltværelse tillæg på 495 kr)

Fredag starter vi op, efter check-in, med yoga, hvor der er fokus på vejrtrækning, ro, fordybelse og dybe stræk. Dagen slutter af med middag i restauranten og aften saunagus i wellness.

Lørdag starter morgenen med morgen yoga, efterfulgt af morgenmad. Op til frokost vil der være saunagus i wellness, senere på dagen vil der være yoga med et nyt fokusområde som bliver efterfulgt af en god lækker og nærende aftensmad. Ligesom om fredagen vil dagen slutte i wellness, med en times aften saunagus og hygge.

Søndagen starter ud med yoga, efterfulgt af morgenmads buffet. Resten af søndagen vil der være fri entré til wellness.

Du skal selv medbringe yogamåtte eller du kan leje en måtte for 150 kr.

Se det fulde program for weekenden her!

Hvad søger du?