Booking
RECEPTION 09:00 17:00
Marina Fiskenæs: 7365 0033
Rømø: 7475 5655
  • da
  • de
  • en

Ferietyper

Muligheder for opholdslængde
Accommodation

Valgfri ankomstdag
Hos Enjoy Resorts, har du valgfri ankomstdag i alle prisperioder året rundt – dog er Miniferie, Forlænget weekend og 3=2 nætter undtaget.

Valgfri opholdslængde
Enjoy Resorts har fleksible opholdslængder, hvor du selv bestemmer opholdets varighed. Enjoy Resorts har et smart bookingsystem, hvor systemet selv regner rabatten ud, hvis du f.eks. booker 7 nætters ophold, svarende til Enjoy Resorts tilbud på et ugeophold. På den måde er du altid sikret den billigste opholdstype.

To eller flere overnatninger
Du behøver ikke at booke en hel uge hos Enjoy Resorts. Du kan i alle prisperioder – året rundt – booke to eller flere overnatninger. Tjek prislisten for den første overnatningspris under det resort, du gerne vil besøge.

Efterfølgende overnatning
Hvis opholdet skal vare mere end to døgn, er prisen for efterfølgende nætter billigere end de første  to overnatninger. Hos Enjoy Resorts er der valgfri opholdslængde, så du bestemmer selv hvor mange ekstra nætter, du gerne vil booke. Det gælder i alle prisperioder året rundt.

Ugeophold
Hos Enjoy Resorts er et ugeophold lig med 7 nætter – dvs. 8 dages ferieophold med fri adgang til bl.a. badeland eller svømmehal. Ugeophold kan bookes i alle prisperioder året rundt.

Miniferie med rabat på Storebæltsbroen
Hold en miniferie med et ophold fra mandag til fredag. Kommer du fra Sjælland og skal over Storebæltsbroen, kan du få hjemturen gratis.

Bo 3 nætter, betal for 2 (ankomst søndag, mandag eller tirsdag)
Udenfor højsæsonen i de mindre travle perioder har vi et helt specielt tilbud til vores trofaste gæster. Hvis I bliver 3 nætter hos os, betaler vi den ene nat. Tilbuddet er ikke gyldigt hele tiden, men i store dele af året.
Book online, så tager Enjoy Resorts online booking automatisk hensyn til rabatten, derved du er sikker på at få den rigtige pris.

Bo 4 nætter, betal for 3 (ankomst søndag eller mandag)
Udenfor højsæsonen i de mindre travle perioder har vi et helt specielt tilbud til vores trofaste gæster. Hvis I bliver 4 nætter hos os, betaler vi den ene nat. Tilbuddet er ikke gyldigt hele tiden, men i store dele af året.
Book online, så tager Enjoy Resorts online booking automatisk hensyn til rabatten, derved du er sikker på at få den rigtige pris.

Bo 5 nætter, betal for 4 (ankomst søndag)
Udenfor højsæsonen i de mindre travle perioder har vi et helt specielt tilbud til vores trofaste gæster. Hvis I bliver 5 nætter hos os, betaler vi den ene nat. Tilbuddet er ikke gyldigt hele tiden, men i store dele af året.
Book online, så tager Enjoy Resorts online booking automatisk hensyn til rabatten, derved du er sikker på at få den rigtige pris.

Familiepakke – billige ferietilbud
Vores familiepakke består af 2 overnatninger og entrébilletter til en af de største mest populære sommerparker i Jylland, nemlig Universe.

 

 

Hvad søger du?