Enjoy Resorts Rømø

Kom og oplev Vadehavets magi
Accommodation

Enjoy Resorts Rømø ligger midt i Nationalpark Vadehavet, og vi er et af Danmarks største wellness-resorts med 200 luksus-ferieboliger i flot design og med stråtag.

Vi er ikke et hotel, men næsten … Så husk, at der er ting, du selv skal medbringe til din dejlige ferie. Klik her og se listen.

I hovedbygningen tilbyder vi wellness og spa med bl.a. ni pools, tre saunaer og behandlinger, god mad på Restaurant Diget og terrassedæk med panoramaudsigt til havet og golfbanen.

I underetagen finder du et veludstyret fitnesscenter, bar og bowling, bordtennis, billard og legeland til de mindste.

Rømøs unikke natur
Landskabet på Rømø giver dig ro og en pause fra dagligdagens travle liv.

På øen finder du Danmarks bredeste sandstrand, der er op til tre kilometer bred. Her er frihed og højt til himlen. Vadehavet glimter helt særligt, når solen står op og går ned, og du kan gå lange ture på digerne eller i det rå klitlandskab med lyng og fyr.

Forår og efterår kan du se “sort sol”, hvor millioner af stære i flok danser i aftensolen, før de slår sig til ro i det høje græs. En magisk oplevelse, hvor tiden står stille..

Rømø er livskvalitet, frihed og autentisk ferieliv for alle.

Golf, oplevelser, familiehygge eller romantik
Rømø og Enjoy Resorts kan det hele. Uanset om I er to eller mange, giver et ophold på Rømø jer adgang til vores lækre wellness, spa og pool-faciliteter. Og der er masser af aktivitet for børnene.

Vores golfbane med 27 fairways er en internationalt godkendt links-bane. Hold øjet på bolden, men nyd også den enestående natur, hvor du kan se dådyr, harer, ræve, svaner, brandgæs og masser af småfugle.

Rømø og Tønder Kommune har masser af spændende attraktioner, som kan berige dit ophold. Få inspiration her.

 

Se på kort

Hvad søger du?