Faciliteter

Her er wellness udover det sædvanlige !
Wellness

1 Swimming pool
Tag en svømmetur i det 140 og 160 cm dybe bassin med blødt svungne former. Solen sender sine stråler ind i det smukke rum, der har en sydlandsk atmosfære.

2 Saltfloating bassin
Saltfloating bassinet er en mini – udgave af Det døde hav. Det saltholdige vand er rigt på mineraler som har en positiv effekt på eksem, psoriasis, acne og betændelsestilstande. Husk at vaske dig under bruseren efter brug.

3 Tropisk regn
I tropisk regn kan du opleve en vekslen mellem koldt og varmt vand, med forskellige dufte.

4 Det kolde Gys
Trækarret er fyldt med koldt vand, når du står inde under karret kan du selv trække i snoren og blive nødkølet i en fart!

5 Dampbade
Dampbadet har mange forskellige gode egenskaber, blandt andet bliver dannelsen af nye hudceller stimuleret, og hudens porer bliver åbnet og renset. Duften i to af dampbadene varierer og det samme gør temperaturen (imellem 35 og 45 grader).

6 Koldvandsbassin
Koldvandsbassinet er fyldt med ca .17 grader varmt vand. Det kolde vand får kroppens temperatur sænket hurtig og styrker blodcirkulationen.

7 Sauna
Det varme luft i saunaen sætter stofstiftet i gang og virker udrensende og afslappende. Skifter man imellem ophold i saunaen og et koldt bad, er dette med til at øge blod cirkulationen.

8 Varmtvandsbassin
Varmvandsbassinet byder på en rolig og afslappet atmosfære med dæmpet belysning. Her kan du synke ned i det varme vand og føle velværen brede sig. Slap af, vær stille og føl ro.

9 sauna

Det varme luft i saunaen sætter stofstiftet i gang og virker udrensende og afslappende. Skifter man imellem ophold i saunaen og et koldt bad, er dette med til at øge blod cirkulationen.

10 Fodmassage kanaler
De tre forskellige fodmassage kanaler er hver især fyldt med sten af typen Beach Pebbles, Glescher og Riverstone. Stenene påvirker reflekszonerne under fødderne og giver en let fodmassage, der sammen med det varme vand har en afslappende og beroligende effekt.

11 Varmebrikse
Varmebriksene er formet så du kan slappe af bedst muligt, imens du ligger og mærker varmen forplante sig i hele kroppen. Nyd det smukke rum og slap af med en god bog, frisk frugt og vand.

12 Spabad
Spabad giver dig en blød og blid massage ved hjælp af små bobler i det varme vand. Kombinationen af massagen og varmen fra vandet blødgører dine muskler og led, øger blodcirkulationen og giver en bedre blodgennemstrømning i hele kroppen.

13 Vandmassage
Vandmassage er den moderne udgave af hydroterapi. Ved hjælp af hårde stråler af varmt vand – der kommer både fra oven og fra siden – masseres kroppen. Derved øges blodcirkulationen og blodgennemstrømningen bliver bedre. Der anvendes klorholdigt vand!

14 Massagebad
Massagebadets vandkanoner giver en blød og afslappende nakke- og skuldermassage, mens du står i bassinets behagelige, varme vand. Her kan du nyde en stille stund og lukke verden ude, mens den varme vandstråle bearbejder dine myoser.

15 Vandfald
Gå ned i det varme vand og få følelsen af at stå ved et rigtigt vandfald, hvor vandet bruser ned over dine skuldre og din ryg og masserer dig blidt. Her kan du slappe helt af og drømme dig af sted til sydligere himmelstrøg.

16 Centerbassin
Centerbassinet er mødestedet for gæsterne. Bassinet er dybt nok til at man kan tage en lille svømmetur og designet med brede trapper under vandet, der kan bruges til at sidde på, mens man nyder det smukke rum og udsigten til himlen over Rømø.

17 Udendørsfaciliteter
Vores atriumhave giver wellnessoplevelsen en ekstra dimension. Udendørs er der desuden spabad, sauna og hvileområder.

18 Børnepool
Afgrænset lavt bassin til børn.

Hvad søger du?