Golf i topklasse

Rømø Golf Links - med smuk beliggenhed direkte ud til havet
Golf

Er du til green, tee og køller, kan Rømø tilbyde dig golf i topklasse. Øen rummer en internationalt godkendt links-bane med 18 huller og en 9 hullers “pay & play bane” med smuk beliggenhed direkte ud til Vadehavet.

Banen er designet af Michael Traasdahl Møller efter de traditionelle skotske links-baner. Læs mere om banen her, og se videoen.

Alle er velkomne på pay & play-banen ved Enjoy Resorts, hvor du kan spille 9 huller uden at være medlem af en golfklub – dog skal du have medlemskab af Dansk Golf Union eller en golfklub for at spille de 18 huller.

På begge golfbaner finder du både par 3-, par 4- og par 5-huller, så du kan regulere dit handicap, når du slår dig løs.

Enjoy Resorts tilbyder også golfophold, som er inkl. fri adgang til 2.600 kvm. wellness i luksusklasse. Klik og læs mere via linket i den orange boks.

Banen på Rømø lægger hvert år greens til den kendte ECCO-Tour, hvor professionelle spillere deltager.

Udsigt og udstyr
Vores 18-hullers links golfbane med mesterskabsmål er kendetegnet ved søer samt en fantastisk udsigt over klitterne og havet.

Har du ikke selv golfudstyr, er der mulighed for at leje tasker og køller i receptionen. Vi har herre/dame-sæt til både højre- og venstrehåndede, og vi har et juniorsæt.

Og du har naturligvis mulighed for at leje en af vores ni golfvogne.

Hold øjet på bolden, men nyd også den enestående natur, hvor du kan se dådyr, harer, ræve, svaner, brandgæs og masser af småfugle.

God tur på banen!

 

BOOK WEEKEND GOLFOPHOLD

Golfophold på hverdage
- Rømø Se mere
Golf weekendophold
- Rømø Se mere
Gourmetweekend - inkl. 4 retter og vinmenu Se mere

Hvad søger du?