Ophold – forkælelse og oplevelser

Vælg et ophold på Rømø, og sig farvel til daglange køreture, stressende lufthavne og jetlag
Accommodation

Vores resort byder både på frisk luft, tropiske temperaturer i wellness & spa, plask og leg for børnene – og lækre ferieboliger.

På Enjoy Resorts Rømø har vi plads til alle, uanset om I er to eller mange. For Rømø er et ideelt sted at samle tre generationer.

Et ophold på Enjoy Resorts Rømø giver fri adgang til svømmebad, wellness-område (14+ år), saunaer, spabade, fitness og meget mere.

Vi har legepladser indenfor og udenfor til børn og barnlige sjæle, og alle kan samles om et spil bowling eller de andre aktiviteter, som står til rådighed for vores gæster.

Vil I nyde naturen ved Vadehavet, kan I finde konkylier, østersskaller og måske endda rav på stranden, der er Danmarks bredeste. Rømø og Tønder Kommune har masser af spændende attraktioner, som kan berige dit ophold. Få inspiration her.

Forår og efterår kan et ophold på Enjoy Resorts Rømø kombineres med guidet tur til den fantastiske naturoplevelse “Sort Sol”.

Fra Havneby kan I tage en sejltur til den tyske naboø Sylt, der byder på en helt speciel shopping-oplevelse med et stort udbud af kendte mærkevarer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

BOOK DIT RØMØ-OPHOLD HER
Gourmet weekend - inkl. 4 retters menu Se mere
Veninde weekend Se mere
Golfophold på hverdage
- Rømø Se mere
3 nætter for 2 pris Se mere
5 nætter for 4 pris Se mere
Weekendophold med brunch Se mere

Hvad søger du?