Huskeliste – alt det ekstra

Linned, kæledyr, barnestol ... Se her alt det ekstra, vi også tilbyder, så dit ophold bliver nemt og behageligt

Huskeliste – alt det ekstra

Linned
Skal det være nemt – eller har du glemt, så kan sengetøj forudbestilles eller lejes direkte i receptionen på resortet. Det koster DKK 125 pr. sæt.

Børneudstyr
Får du brug for en weekend-barneseng eller en barnestol i dit hus, anbefaler vi, at du forudbestiller udstyret, som du kan afhente i receptionen mod et mindre tillæg. 

Handicap – hjælpemiddel
Til ældre eller handicappede er det muligt at leje en badebænk til brug i ferieboligen. Vi anbefaler, at du forudbestiller udstyret, som du kan afhente i receptionen mod et mindre tillæg.

Kæledyr
Kæledyr er skønne, men de slider mere og stiller større krav til slutrengøringen. Har du dyr (et eller flere) med, udløser det en tillægsleje på DKK 350 pr. kæledyr pr. ophold.

Ladestandere til el-bil
Både på Enjoy Resorts Rømø og på Marina Fisenæs i Gråsten har vi ladestandere til din el-bil. Betaling sker via app’en Spirii, som kan downloades i din app-store. 
På Rømø finder du standerne på service-øen for enden af centerbygningen. På Marina Fiskenæs finder du ladestanderne ud for affaldsøen ved hus 91 samt ud for hus 48 ved havneparkeringen.
Få evt. vejledning i receptionen.
Obs: Det er ikke tilladt at benytte ferieboligernes el-net til opladning af el-biler.

Rengøring
Enjoy Resorts sørger for slutrengøring ved afrejse. Har du brug for daglig rengøring, kan det bestilles.

Rygning 
Alle ferieboliger og alle dele af centerbygningen er ikke-rygeområder. Ryger du udenfor,  har vi sat masser af skraldespande op til dit skod.

Skraldsortering:
I vores boliger finder du to skraldeposer under vasken: en til bioaffald, og en til resten af dit affald. Du skal selv tage poserne med ud ved afrejse. Både i Gråsten og på Rømø har vi affaldsøer, hvor du kan komme af med dit affald, flasker mv. Tak, fordi du tænker på miljøet.

Wellness-behandlinger
Vil du være sikker på at få en af vores skønne behandlinger, beder vi dig om at bestille på forhånd.
Klik her og læs mere om vores tilbud og booking på Rømø.
Klik her og læs mere om vores tilbud og booking i Gråsten.

Livredder
Sikkerhed: Enjoy Resorts har uddannede livreddere til stede i badeland, og der føres opsyn i wellness. Børn skal dog til enhver tid være i selskab med forældre eller en anden voksen.

Hvad søger du?