Ophold

Ophold i slotsbyen Gråsten - på det smukke Marina Fiskenæs
Accommodation

Bliv hjemme i Danmark, og hold ferie på et dejligt og hyggeligt resort sammen med hele familien – eller bare jer to alene.

På Enjoy Resorts er der plads til alle. I Gråsten er de helt små vilde med vores badeland, og de ældste glæder sig over de store ferieboliger, hvor de frit kan surfe på det trådløse internet.

Marina Fiskenæs ligger smukt tæt på skov, strand og marina, og slotsbyen Gråsten kan også være den romantiske ramme om en kærestetur – bare jer to.

Et ophold på Enjoy Resorts giver fri adgang til badeland, wellnessområde (14+ år), saunaer, spabade, fitness og meget mere.  Og du kan toppe dit afslappede ophold med en skøn behandling eller en omgang fiskespa. Læs mere her.

Vi har legepladser både indenfor og udenfor til børn og barnlig sjæle samt en lang række aktivitet til rådighed for vores gæster. Særligt udlejning til “Leg på vandet” er populært om sommeren.

Vi udlejer crocket-sæt, og på resortet finder I udendørs volleyball og hoppeborg.

Om vinteren kan du købe brænde og skabe hygge foran brændeovnen.

Ophold på Enjoy Resorts Marina Fiskenæs kan kombineres med besøg i Den Kongelige Køkkenhave, en tur til et besøg hos Danfoss Universe, et smut over grænsen eller en shoppetur i Sønderborg. Alt ligger inden for kort køreafstand.

Se vores skønne boliger her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

BOOK GRÅSTEN OPHOLD HER
3 nætter for 2 pris Se mere
Pool party i vinterferien Se mere

Hvad søger du?